Konferens & Kickoff

Vi hjälper er skapa evenemang som inspirerar & engagerar.

Något att fira eller uppmärksamma i er verksamhet?

Är dags att fira er prestation? 
Teambuilding med företaget?
Eller kanske en sommarfest eller julfest för medarbetare eller kunder?
När ni planerar ert nästa evenemang är det avgörande att varje del och detalj är noggrant övervägd för att eventet ska bli en succé och fylla sitt syfte.
Plats? Mat? Logi? Teknik? Underhållning? Dekor?
Ingen fara, vi har er rygg.
Vi har kunskapen, professionella samarbetspartners, underhållningen och produkterna för att skapa ett minnesvärt event som uppfyller era mål.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Förstudie

Uppdraget presenteras och vi går igenom era förväntningar, syfte med eventet, företagets profil, budget, fokusgrupp och annan nödvändig information för att kunna få en helhetsbild över eventet.

Förslag

När vi har gått igenom informationen så presenterar vi vårt förslag utifrån de förutsättningar som finns för att kunna skapa ett givande, mätbart och kostnadseffektivt event som möjligt.

Skapandet

När vi är överens så börjar vi producera eventet och tar fram allt nödvändigt material, kontaktar samarbetspartners och projektleder hela evenemanget. Vi är er enda kontakt för att allt ska vara så smidigt som möjligt.

Implementering

När dagen är kommen för aktiviteten att genomföras projektleder vi på plats vi ser till att alla bitar flyter på friktionsfritt så att ni kan känna er trygga och fokusera på era kunder och medarbetare. 

Resultatanalys

Efter att aktiviteten är över sammanställer vi en resultatanalys, går igenom feedback från dagen, vad vi tar med oss för erfarenheter och hur ni har upplevt projektet. 

Ett urval av våra kunder


A goal without a plan is just a wish.Kontaktformulär