Ballonger & dekor

Låt oss skapa magi!

Välkommen till Eventgängets dekoravdelning, er partner för att göra ert evenemang till något extraordinärt med hjälp av ballonger!
Vi specialiserar oss på att skapa upplevelser med fantastiska ballongdekorationer som ger en minnesvärd och pampig atmosfär till alla typer av tillställningar.
Oavsett om det är en företagsfest, lanseringsevent, kundevent eller något annat speciellt tillfälle, så kan våra skickliga ballongdekoratörer förvandla er vision till verklighet.
Från eleganta bågar och pelare till imponerande ballongväggar och takdekorationer – vi har den kreativitet och expertis som krävs för att skapa det perfekta uttrycket för ert evenemang.
Våra ballongdekorationer är inte bara vackra att se på, de skapar också en omedelbar wow-faktor och ger en festlig atmosfär som gästerna kommer att älska.
Med ett brett utbud av färger, former och storlekar kan vi skräddarsy varje dekor till att passa ert tema och stil perfekt.
Så låt oss ta hand om ballongdekoren så att ni kan fokusera på att njuta av ert evenemang.
Kontakta oss idag för att diskutera era idéer och låt oss tillsammans skapa magi med ballonger.

(Psst, är du privatperson och behöver färdiga buketter och ballongdekor? Spana in vårt dotterbolag, www.viskahafest.se, bara att klicka hem.)


Hur vill ni att ert varumärke ska  uppfattas av era kunder eller gäster?
Ballongerna vi använder är gjorda av naturgummi och biologiskt nedbrytbara.Ballonger med eget tryck?

Skapa ett personligt budskap med ballonger.


Vi hjälper er att skräddarsy ballonger med eget tryck för att göra ert event eller företagsmarknadsföring ännu mer minnesvärt och effektivt. 
Ballonger är det perfekta verktyget för att sätta ditt budskap i centrum och skapa uppmärksamhet.
Vi matchar ert varumärkes estetik och budskap. 
Vårt team av erfarna designers arbetar nära er för att förstå era önskemål och skapa anpassade ballonger som verkligen sticker ut och fångar uppmärksamheten hos er målgrupp.
Oavsett om ni vill ha er företagslogotyp, en speciell budskapsfras eller grafik som speglar ert evenemangs tema, kan vi förverkliga era idéer och leverera ballonger som inte bara är vackra att se på utan också effektiva marknadsföringsverktyg.
Kontakta oss idag för att komma igång och låt oss berätta hur vi kan hjälpa er nå ut med ert budskap.

Ballonger med eget tryck passar perfekt för marknadsföringskampanjer och kundevent.

Ballongbuketter med helium går enkelt att placera ut för att skapa en lyxig känsla.

Latexballonger med eget tryck, perfekt till invigning, öppet hus och familjedagar.

Dekor till handelsplatser & företag?

Låt oss hjälpa er att skapa enastående första intryck och skapa en atmosfär som lockar och engagerar era kunder och besökare.

Tack vare vare vår erfarenhet och stora inköp har vi nu startat en dekoravdelning.
Vi förstår vikten av att skapa en inbjudande och minnesvärd miljö och med vår kvalitetssäkrade dekor kan ni vara säker på att varje detalj är perfekt.
Vårt sortiment av säsongsdekor erbjuder allt från jul- och påskdekorationer till sommargirlander och höstfärger, alla tillverkade med fokus på hållbarhet och långvarig användning. 
Vi strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som inte bara skapar en vacker atmosfär utan också håller i många säsonger framöver.
Med hjälp av våra dekoratörer kan vi skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt till er företagsidentitet och varumärkesestetik. 
Vare sig det är en elegant julskyltning, en festlig påskinstallation eller en välkomnande höstdekoration, så kan vi förverkliga era visioner och skapa en miljö som verkligen imponerar.
Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment och låt oss tillsammans skapa en minnesvärd upplevelse med vår högkvalitativa och hållbara dekor.

Uppblåsbara julkulor i olika storlekar som är enkla att sätta upp och håller länge.

Julgranar, snöflingor och annan juldekor, skapat för långvarig användning.

Ståtliga figurer för alla säsonger, fasta och mekaniska, kan vi hjälpa er att införskaffa.

Kontaktformulär