Minnesvärda event för alla tillfällen

En personlig eventbyrå i Norrköping som erbjuder 
skräddarsydda upplevelser

KICKOFF & PERSONALFEST

EVENT

UTHYRNING

Event för retail och företag

Eventgänget är en mångsidig eventbyrå med bas i Norrköping. Vår specialitet är olika events för retail.
I och med att dagens handel ser annorlunda ut och kundernas köpbeteende har förändrats är upplevelsehandel framtiden. Det handlar om att ge besökarna en oförglömlig upplevelse och en känsla som e-handeln inte kan erbjuda.

Vi hjälper er att öka kundflödet och skapa minnesvärda upplevelser för både stora och små. Bland annat har vi ordnat invigningar och produktlanseringar samt kundkvällar och familjedagar. Vi har även arrangerat events som julfester, paketinslagning, black friday samt events med tema VR, makeup eller cirkus för såväl köpcentrum som familjeföretag.

Du kommer med önskemål och vi fixar resten!

Ett urval av våra kunder

Helhetsleverantör av event och fest

Förutom att skapa skräddarsydda events för alla tillfällen hyr vi ut olika maskiner, dekorationer, möbler och elektronik som bidrar till att skapa oförglömliga upplevelser. Vi erbjuder allt från hoppborgar, sumodräkter och olika reaktionsspel till rökmaskiner, backdrops och tält. Våra popcorn-, sockervadds- och slushmaskiner är alltid extra uppskattade på eventen. Vi erbjuder även spektakulära ballongdekorationer och ballonger för alla tillfällen.