Tillbehör & Aktiviteter

Ge ditt event det lilla extra!

Vi skapar mervärde & kundflöde i ert handelscentrum.
Liva upp stämningen med barnens favoriter ansiktsmålning och ballongfigurer. Eller bjud gästerna på förfriskningar med vår dryckesstation eller kanske popcorn och sockervadd.

Med festliga aktiviteter och tillbehör kan du, med vår hjälp, skapa en helhetsupplevelse för dina gäster. Se alla våra roliga aktiviteter och tillbehör här nedan.

Pysselverkstad

Liva upp ditt event med en rolig och stimulerande pysselverkstad med pyssel som passar under hela året. Våra duktiga eventvärdar finns på plats och skapar en kreativ miljö där barnen kan skapa konstverk som de kan ta med sig hem. Temat på pysslet anpassas efter önskemål och event och all rekvisita och förbrukningsmaterial ingår. 

 

Lägg till pysselverkstad som aktivitet på ert event, och kombinera det med andra aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse.

Lyckohjul

Låt gästerna testa lyckan med eventgängets lyckohjul. Du väljer själv om det ska vara vinst varje gång eller om gästerna får tävla om storvinsten. Lyckohjulet ger ditt event spänning och uppmanar gästerna att interagera. Det är en väldigt flexibel aktivitet där ni själva väljer ifall det ska finnas personal och om vi eller ni står för vinsterna. Ni väljer det som passar er och ert event bäst och vi hjälper er att skapa ett roligt och stilfullt event.

 

Lägg till lyckohjul som aktivitet på ert event, och kombinera det med andra aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse

Ballongfigurer

En aktivitet som alltid går hem hos barnen. Färgglada hundar, roliga hattar eller en busig giraff, bara fantasin sätter gränser när det kommer till ballongfigurer. Med hjälp av våra skickliga ballongkonstnärer får ni en aktivitet till ert event som sprider glädje och skratt till de yngsta gästerna. Aktiviteten passar året runt, vid alla tillfällen och är populärt i kombination med ansiktsmålning och fiskedamm.

 

Lägg till ballongfigurer som aktivitet på ert event, och kombinera det med andra aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse.

Ansiktsmålning

Ansiktsmålning är en riktig storfavorit som ger de yngsta gästerna chansen att förvandlas till sina favoritdjur, sina största hjältar och magiska varelser. En klassiker som passar vid de flesta event och garanterar glada ansikten. Våra eventvärdar hjälper er skapa rätt atmosfär för de yngsta, all rekvisita ingår. 

 

Vi använder oss av material som är giftfria, allergitestade och godkända enligt EU-krav. Aktiviteten passar perfekt året runt och passar bra tillsammans med bland annat ballongfigurer och fiskedamm. Lägg till ansiktsmålning som aktivitet på ert event, och kombinera det med andra aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse.

Fiskdamm

En riktig klassiker som livar upp de flesta event. Låt de yngsta gästerna testa fiskelyckan i vår fiskdamm, vi ser till att det alltid nappar. En väldigt uppskattad aktivitet som kan anpassas efter säsong och tema för en imponerande helhetsupplevelse. Ni väljer själva om ni eller vi står för vinsterna och vi står för miljö och rekvisita som gör att aktiviteten verkligen sticker ut från det gästerna sett förut. 

 

Denna kalasroliga lek passar året runt och kan med fördel kombineras med ballongfigurer och ansiktsmålning. Lägg till fiskedamm som aktivitet på ert event, och kombinera det med andra aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse.

Popcorn & sockervadd

Bjud era gäster på smaskig sockervadd och varma popcorn för att ta eventet till nästa nivå. Dessa smaskiga tilltugg uppskattas av både de små och stora gästerna och är ett lockande tillbehör som passar på de flesta event. Våra duktiga eventvärdar tar med sig förbrukningsmaterial och rekvisita och bjuder på en härlig smakupplevelse. 

 

Lägg till popcorn och sockervadd som tillbehör på ert event, och kombinera det med andra tillbehör och aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse.

Dryckesstation

Med en uppfriskande dryckesstation kan ni försäkra er om att inga av era gäster behöver gå törstiga. Bjud på varm eller kall dryck beroende på önskemål och eventets tema. Vi erbjuder en lyxig eller avslappnad dryckesstation som kan anpassas efter tema, ni kan även lägga till profilering om så önskas. 

 

Lägg till Eventgängets dryckesstation som tillbehör på ert event, och kombinera det med andra tillbehör och aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse.

Photo Booth

Vill ni att ert event ska kommas ihåg för alltid? Ge gästerna chansen att ta med sig upplevelsen hem med ett Photo booth. Gästerna får korten utskriva direkt på plats men de kan även välja att få fotografierna mejlade till sig så de inte tappas bort. Vi profilerar korten och båset mer er logotyp eller önskat budskap. Bakgrund med önskat motiv finns som tillval.

 

Gör eventet evigt genom att lägga till ett Photo booth på ert event, och kombinera det med andra tillbehör och aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse.

Paketinslagning

Våra skickliga paketdekoratörer skapar vackra och stilfulla paket åt era kunder som bidrar till en lyckad helhetsupplevelse. Paketinslagning är alltid ett uppskattat och populärt event som passar året runt. Allt förbrukningsmaterial, rekvisita och profilering efter era önskemål ingår för en personlig känsla som underlättar för gästerna.

 

Under julen kan det kombineras med glöggbjudning för total julmagi. Det kan lika lätt kombineras med andra tillbehör och aktiviteter för att ge ert event det lilla extra.

Hoppborgar

Få saker livar upp ett event lika mycket som hoppborgar. Låt de yngsta gästerna gå loss i våra roliga hoppborgar som finns i alla möjliga storlekar och tillfällen. Ett perfekt sätt att sprida skratt och glädje som garanterar att dagen avslutas med en god natts sömn även för gäster med mycket spring i benen. 

 

Lägg till en eller flera hoppborgar som aktivitet på ert event, och kombinera det med andra aktiviteter för att skapa en underhållande helhetsupplevelse.

Kontakta oss