Event med olika teman

Vi vet vad som krävs för att bjuda era kunder på det lilla extra.

Vi skapar mervärde & kundflöde i ert handelscentrum.
Alla hjärtans dag mingel, sportlovsaktivitet, påskevent och en massa annat kul under hela året!
Våra event är kvalitetssäkrade och populära bland både stora och små.  
Kika nedan bland våra mest populära event.
Vi kan skräddarsy dessa så det passar just er.

Glöggbjudning

Vad passar bättre i vintermörkret än en mysig glöggbjudning. Välkomna dina gäster in i värmen för en stärkande kopp glögg och härlig julmusik. När doften av glögg börjar sprida sig i lokalen och fånga era gästers uppmärksamhet sprider sig också julstämningen. Komplett med en magisk julmiljö, rekvisita, förbrukningsmaterial och våra duktiga eventvärdar som hela tiden finns på plats och ser till att gästerna får den rätta julstämningen.  


Varför inte bjuda in jultomten till er glöggbjudning, eller lägg till en paketinslagningsstation där vi på Eventgänget hjälper gästerna att slå in julklapparna så att de får det där lilla extra.

Nationaldagsfirande

Fira Sveriges nationaldag ordentligt med oss på Eventgänget. Vi ger er en upplevelse med det lilla extra. Eventet kan hållas både utomhus i den sköna junisolen eller inomhus, det är helt upp till er. Våra duktiga eventvärdar finns där för att underhålla och ser till att alla går från eventet nöjda och belåtna. Ett roligt nationaldagsfirande som sprider glädje till både de stora och de små eventgästerna. 

Komplettera ert event med ansiktsmålning, ballongfigurer eller kanske en pysselverkstad för en garanterat festfylld helhetsupplevelse. 

Black Friday

Black Friday är handelns viktigaste försäljningsperiod och många kunder är på jakt efter fynd i den massiva rean som Black Friday kommer med. Stå ut från mängden och erbjud just dina kunder det lilla extra med detta event. Våra eventvärdar kommer och tar emot era kunder med ett leende på läpparna. De ser till att stämningen är på topp och att era kunder får en underhållande paus från stressen som kan tillkomma Black Friday. 

 

För att göra upplevelsen ännu mer fantastiskt för era kunder kan ni lägga till saker som en dryckesstation och ballongdekor som bidrar till en snygg helhet.

Halloween

Vill du bjuda dina gäster på en ryslig upplevelse de sent kommer glömma. Med Eventgängets halloween-event skapar vi tillsammans en spännande atmosfär som får både stora och små i den rätta Halloweenandan. Våra eventvärdar kommer utklädda till skräckinjagande monster och tar med sig all rekvisita som behövs för att skapa en riktigt läskig Halloweenmiljö.

 

För att ge eventet det lilla extra kan ni lägga till saker som popcorn och sockervadd eller kanske en pysselverkstad. Ni kan även ge de små gästerna chansen att själva förvandlas till läskiga monster och liknande med hjälp av ansiktsmålning.

Påskevent

Hopp, hopp, hopp, Vem är det som kommer? Jo det är påskharen som är på besök och han har med sig något. Bjud in till ett påskevent utan dess like. Påskharen kommer och hälsar på barnen. Han har med sig gåvor och ställer gärna upp på bild tillsammans med både små och lite större påskgäster. Med sig har han våra duktiga eventvärdar som kommer med påskmiljö och rekvisita som skapar en riktig vårkänsla.

 

Genom att lägga till saker som ansiktsmålning, lyckohjul och ballongdekorationer kan detta färgglada event fyllas med ännu mer skratt och glädje.

Make-up event

Tycker ni att era kunder förtjänar att pysslas om lite? Det tycker vi med! Bjud in era kunder till en lyxig upplevelse med vårt Make-up event. Här får kunderna bli sminkade av våra proffsiga eventvärdar som även delar med sig av sina bästa tips och berättar om det senaste inom styling och make-up. Vi tar med oss allt som behövs i form av rekvistita och förbrukningsmaterial och finns med under hela eventet för att se till att alla gäster är nöjda och har trevligt. 

 

Gör lyxen total genom att lägga till en uppfriskande dryckesstation med goda drycker som kunderna kan sippa på medan de sminkas. Eller kanske ballongdekorationer som ger känslan av en riktig fest.

VR event

Med våra mäktiga VR-event bjuds dina gäster in i en annan värld som de kan utforska. Med detta event skapar vi en häftig upplevelse för stora som små som passar perfekt under lov och långhelger. Vi kommer och bygger upp en stilren eventyta utan onödiga kablar och datorer som spräcker den häftiga bubblan. Här kan era gäster uppleva den senaste tekniken på ett roligt sätt som tar dem in i en alternativ verklighet.

 

För att göra det här eventet ännu mer av en upplevelse kan ni lägga till saker som popcorn och sockervadd, ett Photo Booth eller varför inte kombinera det med något av våra andra event?

Trollkarlsmingel

Abra kadabra! Gör ert event till en magisk upplevelse genom ett besök av en av våra skickliga trollkarlar. Vår trollkarl kan magiska trick som passar både de små och de stora gästerna och kan anpassa sin uppvisning efter publiken. Bjud dina gäster på en häftig upplevelse med skratt, förundran och mystik de sent kommer glömma. Rekvisita ingår om så önskas.

 

Kombinera trollkarlsminglet med några av våra event, popcorn och sockervadd eller ballongfigurer för en extra förtrollande upplevelse.

Alla hjärtans dag

Sprid kärlek till dina kunder eller gäster med hjälp av vårt alla hjärtans dag event. Vi erbjuder både mobilt mingel och event på en fast plats för att ni ska kunna anpassa ert kärleksevent efter vad som passar just era gäster bäst. Tillsammans med våra romantiska eventvärdars hjälp får du ett event fyllt med kärlek och romans som passar perfekt under alla hjärtans dag. Vi tar med oss rekvisita och förbrukningsmaterial för att försäkra oss om att kärleken inte bara finns där utan även syns.

 

Kombinera ditt alla hjärtans dag event med magisk ballongdekor, en uppfriskande dryckesstation eller en pysselverkstad där de små gästerna får göra eget kärlekspyssel.

Kickoff

Vårt kickoff-event är det perfekta sättet att få en lyckad start på den årliga verksamheten. Vår erfarna och kreativa eventpersonal vet precis hur en motiverande kickoff går till och vill mer än gärna hjälpa till att se till att du och dina kollegor får det de behöver för att gå ifrån kickoffen glada, nöjda och inspirerade.

 

Kombinera med ballongdekor eller någon av våra nöjesmaskiner för att ge teamet den ultimata kickoffen.

Tattoo event

Vi erbjuder med vårt tattoo-event en häftig upplevelse där bara fantasin sätter gränser. I vår tatueringsstation erbjuder vi mängder av gnuggisar i olika former och färger. Kanske vill gästerna ha tuffa hjärta, coola dinosaurier eller magiska, glittrande enhörningar. Våra duktiga tatueringsexperter tar självklart med all rekvisita och allt förbrukningsmaterial som behövs för ett riktigt lyckat event. 

 

Genom att kombinera ert tatueringsevent med till exempel ett Photo Booth där gästerna kan föreviga sina tatueringar, roliga hoppborgar eller något av våra andra event blir detta garanterat en succé.

Familjedag

Ge gäster, kunder eller varför inte personal en dag fylld med glädje och skratt genom att bjuda in dem och deras nära och kära till en härlig familjedag.  Du kan anpassa eventet precis som du vill genom att välja ut tillbehör och magiska besökare som gör er familjedag till någonting att minnas. 

 

Vi har produkterna som behövs för att skapa en familjedag fylld med skratt för både de stora och de små. Välj mellan olika nöjesmaskiner och aktiviteter för att anpassa er familjedag efter just era gäster. Vi har med hjälp av det här eventet hjälp otaliga bostadsrättsföreningar och kommuner att skapa mervärde åt sina medlemmar och invånare.

Cirkus

Bjud dina gäster på en riktig show fylld av glädje och magi med eventgängets cirkusevent. När cirkusen kommer till stan fylls era lokaler av en spännande atmosfär och eventet gästas självklart av skojiga clowner, mystiska magiker och våra duktiga eventvärdar som håller ordning på det hela. Cirkuseventet passar alla gäster, stora som små. Vi tar med oss spunnet socker, rekvisita och andra förbrukningsmaterial som kan behövas för att göra eventet riktigt bra och skapa en spektakulär helhetsupplevelse.

 

Ge cirkusen några extra roliga element genom att lägga till saker som lyckohjul, fiskedamm och ballongfigurer

Kontakta oss