Event

Jubileum, företagsfest eller gala?
Lugn, vi fixar skivan.


Jubileum, invigningar och galor

Har ni något att fira eller vill göra avstampet för framtiden till något lite extra?

Tillsammans gör vi festligheterna till något minnesvärt oavsett om det inkluderar livemusik och intressanta talare eller spadtag och bandklippning. Eller varför inte uppmärksamma särskilt beundransvärda insatser med prisutdelning och gala. Ni kan slappna av, vi tar hand om kalaset.


Marknadsföringsevent

Genom att stärka produktupplevelsen i och utanför butiken kan vi skapa upplevelser som engagerar och bidrar till ökad handel.

Vi är er strategiska partner hela vägen från idé- och konceptutveckling till genomförande. Vi planerar och utför bland annat butiksevents, demonstrationer, produktlanseringar och familjedagar.


Kundevents

Ett kundevent är ett effektivt sätt att vårda sina kundrelationer.

Vi skapar kreativa koncept som resulterar i minnesvärda upplevelser som i sin tur ger faktisk affärsnytta. Vi hjälper er med idéutveckling, genomförande och bemanning oavsett om eventet sker i egna lokaler eller någon annanstans. Kanske ni vill bjuda era kunder och samarbetspartners på ett bioäventyr och mingel eller utmaningar i det vilda. Ingenting är omöjligt.


Interna event

En personalfest eller en kickoff är mer än bara ett roligt party.

Det är ett sätt att stärka relationerna och teamkänslan. Det visar också att ni är en bra och attraktiv arbetsgivare som prioriterar era anställda. Vi sköter planering och genomförande så att ni kan ägna er åt er verksamhet. Resultatet blir, inte bara ett oförglömligt företagsevent, utan också mer lojala och inspirerade medarbetare.


Följ oss i sociala medier!