Aktiviteter

Vi erbjuder mängder av olika aktiviteter anpassade till barn såväl till vuxna för att ni ska få den ultimata upplevelsen


Hoppborg

​​Barn älskar den klassiska hoppborgen. Denna aktivitet passar utmärkt som dragplåster vid event, familjedagen eller på barnkalaset.


Sumobrottning

Aktiviteten som garanterar skratt från både vinnare och förlorare och minst lika roligt är det att se andra tävla. Super Sumobrottning passar t.ex barnkalas, svensexa, möhippa, företagsevent, jippon, evenemang, fester, födelsedag eller när som helst ni önskar.


Airbrush

Den moderniserade ansiktsmålningen där vi använder schabloner 

Handslaget

Vågar du utmana? Tänd upp de fyra stavarna. Med hjälp av en fjärrkontroll väljer man vilken som ska släckas. När en stav släcks gäller det att vara snabbast och ta den. Du kan själv välja vilken färg som ska lysa. 


Ansiktsmålning

Storfavoriten! Vi har duktiga ansiktsmålare som ser till att göra barnen nöjda och vi anpassar oss gärna efter erat önskade tema.Fiskdamm

Alla barn blir i extas när de får stå på bryggan och hålla i fiskespöet.  Ska det fiskas godispåsar eller leksaker? Det bestämmer ni! Vi tillhandahåller produkter efter önskemål eller använder era egna.

* För företag tillkommer mervärdesskatt

Följ oss i sociala medier!